KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi, Alikahya sakinlerinden ve pazarcı esnafından gelen talep üzerine Alikahya kapalı pazar alanında geçtiğimiz hafta önemli bir eksiği giderdi. Özellikle yağmurlu ve rüzgarlı havalardan esnafın ve vatandaşın olumsuz etkilenmemesi adına İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya kapalı kazar alanının tüm cephelerini şeffaf branda ile kapattı.

“HERKESİN YÜZÜ GÜLÜYOR”

Pazar alanı daha korunaklı olurken vatandaşlar da İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve çalışan ekiplere teşekkür etti. Başkan Hürriyet’e sosyal medya üzerinden teşekkür eden bir vatandaş, “Çarşamba günü Alikahya pazarına gittik ve etrafı çevrilmiş. Kışın pazarcıların donduğu yerken şu anda herkesin yüzü gülüyor. Bütün pazarcılar sizi konuşuyor. Bir kere söyledik hemen yapıldı diye. İzmit sizinle çok güzel” ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haberi Oku  Başkan Yılmaz'dan Bağlaraltı Pazar Yeri'nde inceleme

© Telif Hakkı %year%, Tüm Hakları Saklıdır  |   Seojen
Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Resim Yükle - Gündem - Youtube ücretsiz abone - fue hair transplant - Acibadem - antalya hava durumu hair transplant turkey - İzmir Haber - Yaşam -