1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mustafa Yalçın muhtarlarla buluştu

Mustafa Yalçın muhtarlarla buluştu

featured
service
Reklam Alanı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte muhtarlarla bir araya geldi. Mevlana Sosyal Tesisindeki toplantıda konuşan Başkan Yalçın, 40 kez buluşmanın bereketini yaşadıklarını belirterek, “Yarım işlerimizi de tamamlayıp acil yapılması gereken işlere de inşallah yetişeceğimizi düşünüyoruz. Bilhassa kırsal mahallelerimize hizmet etme keyfini aldığımızı, gayretini hissettiğimizi, yapabileceklerimizi yaptığımızı vatandaşlarımız da anlamış durumda. Niyetimiz halis. Muhtarın niyeti iyi, başkanın niyeti iyi, kaymakamımızın niyeti iyi denirse mesele kendiliğinden çözülür.” diye konuştu.

KIRSALA YAPILAN ÇALIŞMALAR

Konuşmasında kırsala yapılan hizmetleri özetleyen Başkan Yalçın, “Traktör arkası ilaçlama aparatı ile çayır biçme makinesinden taş toplama ve kompost karıştırma makinesine kadar 40 aracı kırsalın hizmetine sunduk. Bunlara ilave olarak tarım ilaçlama dronu da olacak. Hasadın anlamlı şekilde olmasını amaçlıyoruz. Bu güzel bir şey, olur. Ekinleri çiğnemeden yapılması bizim için de avantajlı ülkemiz için de milli gelirin heba olmaması demek. Zamandan, yakıttan tasarruf sağlayacaktır. Tarımsal kalkınma yolunda ne gerekiyorsa yapacağız. Şimdi 8. sınıf ve lise öğrencilerine yönelik drone kursu da başlattık.” şeklinde konuştu.

“YALÇIN BAŞKAN İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ”

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez de, Talas olarak Mustafa Yalçın gibi bir belediye başkanına sahip olunması nedeniyle şanslı olduklarını ifade ederek, “Biz de sizler gibi değerli muhtarlarımız olduğu için şanslıyız. Türkiye’nin şehirleşme yönünden en iyi ilinde yaşıyoruz. Şu anda Kayseri bir numara. Böylesine güzel bir şehirde rahat, huzurlu ve mutlu yaşıyorsak bunu birilerine borçluyuz. O yüzden Mehmet Özhaseki bakanımıza ve Mustafa Yalçın başkanımıza teşekkür ederiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhtarlar da yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederken, kısa süre önce hizmete giren Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı’ndan dolayı bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından bu ay doğan muhtarların doğum günleri pasta kesilerek kutlandı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
Giriş Yap

Ordu Haberler | Ordu Haber - Ordu Son Dakika Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -