İSTANBUL (İGFA) – Dünya genelinde milyarlarca dolarlık devasa bir pazar hacmine ulaşan ve her yıl sürekli büyüyen dijital baskı endüstrisine dair gelişmeleri yerinde görmek isteyenler, bu yıl ilk defa yeni tarihleri 31 Ekim – 3 Kasım 2024’te ziyaretçiyle buluşacak.

Bu yıl 25.’si gerçekleştirilecek olan SIGN İstanbul Fuarı’nda hemen her türlü malzeme üzerine, hayal gücüyle sınırlı tasarımları hızlı ve ekonomik biçimde basabilen dijital teknolojiler sergilenecek.

You may also like

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş -
Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları -